Accident în şantierul naval: O femeie a căzut de la opt metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 44 de ani care lucra pe şantierul naval din municipiul Tulcea a căzut de la o înălţime de opt metri într-un tanc. Accidentul a avut loc luni după amiază, în jurul orei 16.30. Este al doilea accident de muncă înregistrat în ultimele zece zile în zona şantierului naval.

UPDATE: Florica Bedreagă (44 de ani) ştergea balustrada de pe puntea unei nave ce se afla pe sincrolift pentru a fi lansată la apă. Din neatenţie, femeia ar fi căzut, de la 8 – 10 metri înălţime, prin gura de acces, în tancul de apă. În urma căderii, Florica Bedreagă a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis şi fractură de umăr. Medicii au ajuns la concluzia că femeia ar putea prezenta leziuni interne. Se pare că aceasta are hemoragie internă care se manifestă la nivelul abdomenului, motiv pentru care nu poate fi transferată, momentan, la un alt spital din ţară, eventual Constanţa sau Bucureşti, pentru intervenţii de specialitate.




Femeia a fost adusă la spital de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea. „Este vorba despre o pacientă de 44 de ani, cu un traumatism cranian. Este stabilă şi a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite