Accident în lanţ la Topolog: Un minor a fost dus la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a ajuns la faţa locului (foto arhivă)
Ambulanţa a ajuns la faţa locului (foto arhivă)

Evenimentul rutier a avut loc joi dimineaţă, în jurul orei 7.00, în zona localităţii tulcene Topolog. În urma accidentului rutier a rezultat o singură victimă, un copil care a fost transportat la spital, dar care nu a rămas internat.

După cum spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie,  este vorba despre un accident în lanţ: un şofer a frânat brusc, iar cei din spatele lui nu au păstrat distanţa corespunzătoare. Trei maşini au fost implicate în accidentul rutier din această dimineaţă.
„Este vorba despre o singură victimă, un copil de 13 ani, care avea plăgi escoriate la nivelul feţei“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
B. Gheorghe (66 ani), din  Cerna, în timp ce conducea un Cielo, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de un Nissan, condus de T. Cristian (34 ani) din Cerna, intrând în coliziune cu acesta, care, la rândul său, a intrat în coliziune cu un microbuz marca Mercedez, condus de B. Tudor (56 ani), din Constanţa, care se afla oprit pe partea dreaptă.
Conducătorii auto posedau permise de conducere şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite