UPDATE Accident de muncă la şantierul naval. Un bărbat a căzut de la zece metri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din fericire, acesta este în viaţă şi a fost stabilizat, dar are politraumatism  prin cădere. A fost preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Tulcea.

UPDATE 15.05. Bărbatul este diagnosticat cu politraumatism sever toracic şi abdominal după căderea de la zece metri. Acesta a ajuns pe un tanc. „Am fost solicitaţi la ora 13.32 să intervenim în cazul unui bărbat de 46 de ani care a căzut de la înălţime. Împreună cu cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgneţă l-am scos de la locul accidentului şi l-am transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean“, a declarat dr. Nicoleta Zamfir, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

UPDATE 15.00
Bărbatul se numeşte Constantin Ganciu şi are 46 de ani. Acesta lucrează în şantier de patru ani şi are vechime în câmpul muncii de 26 de ani. Este sudor în secţia tubulatură. Inspectorii de muncă au demarat o anchetă pentru a stabili cu precizie care au fost cauzele care au condus la acest eveniment nefericit.
Accidentul s-a petrecut în urmă cu puţin  timp pe platforma şantierului naval din Tulcea. Bărbatul a căzut în gol de la zece metri înălţime şi acuza dureri groaznice în zona spatelui. Acesta lucra la o navă nouă atunci când s-a întâmplat evenimentul.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite