UPDATE Fenomen „paranormal“: Un bărbat a fost aspirat în interiorul unei conducte. Bărbatul a murit în drum spre spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident în zona Feral
Accident în zona Feral

Apelul pe 112 a fost dat vineri dimineaţă, în jurul orei 10.30. Muncitorul a fost găsit în interiorul conductei. Poliţia, pompierii şi ambulanţa au ajuns la faţa locului. De asemenea, la locul incidentului s-au deplasat şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea.

UPDATE ora 13.45: Bărbatul care a decedat se numea Ştefan Alexa (51 de ani), lăcătuş mecanic la secţia Reparaţii Mecanice CET din cadrul Aluminei. Era căsătorit şi avea o fiică în vârstă de 25 de ani. Medicii de pe Ambulanţă au constat decesul la ora 11.30.

Bărbatul „aspirat“ în conductă a fost căutat timp de 40 de minute. Vezi aici cum s-a petrecut accidentul!


GALERIE FOTO Intervenţie îngreunată din cauza condiţiilor meteo. Vezi aici imagini de la tragicul accident de la Feral!


UPDATE ora 11.40: Bărbatul, un muncitor  de la Alumină, a murit în drum spre spital.

La momentul de faţă nu există decât câteva informaţii oferite de cei care au fost martori la incident. Din câte se pare o conductă care aparţinea Aluminei şi care era pe terenul Feral  s-a spart. Muncitorii au cerut permisiunea să intre să lucreze la conductă. Unul dintre muncitori, mai curios, s-a aplecat să vadă în interiorul conductei şi a fost aspirat de un suflu puternic. Nimeni nu ştie la ora actuală ce ar fi putut să fie acel suflu. Cert este că trei bărbaţi l-au prins pe muncitor de picioare, dar nu au reuşit să îl ţină pe exteriorul conductei. La momentul de faţă, bărbatul este undeva în conductă, dar nu se ştie unde.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite