Un autocar care transporta elevi a intrat într-un TIR. Patru persoane au ajuns la spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul rutier a fost anunţat pe numărul unic de urgenţă marţi, în jurul orei 14.30. La faţa locului au ajuns Poliţia Rutieră, Ambulanţa şi echipajul de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta“ Tulcea.

Elevii din Constanţa fuseseră în vizită la mănăstirile din judeţul Tulcea cu ocazia minivacanţei de 1 mai. La ieşirea din localitatea Babadag autocarul  în care se aflau copiii şi profesorii a intrat într-un TIR. Şoferul, un bărbat de 57 de ani, a fost încarcerat şi a fost scos din microbuz cu ajutorul pompierilor militari de la ISU Tulcea. O altă femeie de 50 de ani şi doi copii au ajuns la spitalul judeţean din Tulcea, urmând, cel mai probabil, să fie mutaţi la Spitalul Clinic Constanţa. „Toţi cei patru sunt stabili, cel mai grav rănit fiind şoferul, cel care a rămas încarcerat. Toţi au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului judeţean“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
P. Viorel (54 ani) din Techirghiol, Constanţa, în timp ce conducea un autocar marca Mercedes, din cauza nepăstrării distanţei în mers, a intrat în coliziune din spate cu un autocamion cu semiremorcă condus de R. Nicolae (43 ani) din Tulcea.






Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite