UPDATE Accident cu patru victime la Garvăn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au ajuns la faţa locului. Foto arhivă
Poliţiştii au ajuns la faţa locului. Foto arhivă

Evenimentul rutier s-a petrecut azi dimineață, la ora 9.40, în localitatea Garvăn, la ieșirea spre IC Brătianu. Numai o singură persoană a  scăpat cu leziuni ușoare și a refuzat transportul la spital.

Serviciul Județean de Ambulanță Tulcea a ajuns la fața locului. „O victimă cu traumatism toracic a fost transportată de urgență la Spitalul din Galați, una la Măcin, iar o a treia a fost adusă la Tulcea. Cea de-a patra victimă a avut numai leziuni ușoare și a refuzat transportul la spital“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al SJA Tulcea.
C. Costel (44 de ani) din Jijila conducea un Renault pe DN 22E. Din cauza neatenției în conducere a ajuns pe sens opus și a intrat în coliziune cu o Dacia 1400 condusă regulamentar de G. Mircea (56 de ani) din Măcin. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului din Dacia, a pasagerului din drepata Daciei, B. Gheorghiță (56 de ani) din Călărași și a lui A. Iordan (67 de ani). Cei doi aveau permise de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice“, spune Irina Lazăr din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite