UPDATE Accident cu două victime la Cataloi. Un bărbat în comă de gradul doi, trimis la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Rutieră a ajuns la faţa locului (foto arhivă)
Poliţia Rutieră a ajuns la faţa locului (foto arhivă)

Evenimentul rutier a fost anunţat joi în jurul orei 10.00. Ambulanţa şi Poliţia Rutieră au plecat la faţa locului. Una dintre victime este stabilă, spun cei care au ajuns la faţa locului.

UPDATE 13.35. M. Lucian (48 ani) în timp ce conducea auto VW Golf pe DN 22A în afara localităţii Cataloi a efectuat un viraj la stânga şi a lovit lateral un auto Toyota condus de F. Viorel (54 ani) din Constanţa care se angajase în depăşire regulamentară. În urma coliziunii, autovehiculul Toyota a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un copac. Din accident a rezultat rănirea a doi dintre pasagerii din Toyota. 
Cei doi conducători auto posedau permise de conducere şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Autovehiculul Toyota a fost avariat în proporţie de 80%, iar cel VW în proporţie de 10%. 

Un bărbat de 62 de ani a fost trimis la Constanţa în stare foarte gravă. „Pacientul este în comă de gradul doi, cu traumatism cranian sever. Acum este în drum spre Spitalul Clinic Constanţa“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite