A vrut să mituiască un poliţist. Iată cât a oferit un şofer tulcean prins fără asigurare la maşina înmatriculată în Germania!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul a refuzat şpaga (arhivă)
Agentul a refuzat şpaga (arhivă)

Tulceanul în vârstă de 40 de ani a fost tras pe dreapta de un agent de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Tulcea. Poliţistul tulcean a constatat că maşina înmatriculată în Germania nu avea asigurare.

Şoferul a găsit repede o soluţie pentru a scăpa de responsabilitate: i-a promis agentului IPJ Tulcea suma de 200 de lei. Poliţistul a sunat la Direcţia Generală Anticuropţie şi s-a organziat flagrantul. „ În baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, ofiţerii D.G.A. - Tulcea au procedat la organizarea flagrantului, cel în cauză fiind surprins în timp ce oferea poliţistului 100 lei pentru a nu lua măsurile legale“, spune George Munteanu, din cadrul BJA Tulcea.
Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, faţă de cetăţeanul B.S. fiind luată măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 30 de zile.
Flagrantul a fost organizat de Direcţia Generală Anticorupţie - Biroul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite