A venit la plajă şi s-a înecat: A fost găsit trupul tânărului dispărut la I.C. Brătianu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Duminică a fost găsit tânărul dispărut la IC Brătianu
Duminică a fost găsit tânărul dispărut la IC Brătianu

Duminică, pompierii militari au găsit la câteva sute de metri de bacul care face legătura cu judeţul vecin trupul băiatului de 23 de ani dispărut sâmbătă în apele Dunării.

Este vorba despre un tânăr de 23 de ani din Trifeşti (Iaşi), care muncea în judeţul Galaţi. Sâmbătă după amiază, a venit să se relaxeze pe plaja de la I.C. Brătianu. În jurul orei 16.00, acesta a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Din câte se pare, acesta nu ştia să înoate. Cei doi prieteni cu care se afla la Brătianu au sunat la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului au ajuns pompierii militari de la Măcin şi reprezentanţii Poliţiei Transporturi, Măcin.
„Tânărul a dispărut la kilometrul 150+300, pe malul drept al Dunării. În prima zi de căutări, cu toate eforturile depuse, trupul băiatului nu a fost găsit. De abia duminică, la ora 20.40, cadavrul tânărului a ieşit la suprafaţă, la aproximativ 100 de metri de locul în care a dispărut“, a declarat Dumitru Hogea, din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi.
De abia duminică pompierii au găsit trupul neînsufleţit  al băiatului. Cadavrul a fost dus la morga din Tulcea pentru efectuarea necropsiei.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite