A lovit cu maşina un biciclist şi ca să scape de răspundere şi-a dezmembrat maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A vrut să ducă maşina la fier vechi (arhivă)
A vrut să ducă maşina la fier vechi (arhivă)

În seara zilei de 30 august 2012 Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în Mineri. La fața locului a fost identificată victima, M. Mihai (21 ani) din Mineri, iar din primele cercetări s-a stabilit faptul că acesta, fiind pe o bicicletă, a fost lovit de un auto, care a părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de lucrătorii Serviciului Rutier a fost identificat conducătorul auto ce a părăsit locul accidentului, în persoana lui F. Marian (21 ani) din Tulcea, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, după care s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.
Pe parcursul cercetărilor polițiștii au constatat că, pentru a ascunde implicarea în accidentul rutier, la câteva zile după producerea acestuia conducătorul auto a dezmembrat autoturismul Renault, implicat în evenimentul rutier, pe care l-a predat la un centru de fier vechi, unde a fost identificat de polițiști și ridicat în vederea continuării cercetărilor.  F. Marian poseda permis de conducere.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite