A lovit un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul accidentat este acum în stare gravă în spital. Băiatul de 21 de ani a fost găsit pe carosabil, inconştient. A ajuns la spital, acolo unde a fost stabilizat. Nici până acum nu se ştie cine a provocat accidentul rutier.

S-a întâmplat joi seara, la 22.40. Un biciclist din Mineri care circula regulamenar pe E 87, în interiorul localităţii Minieri, a fost lovit în plin de un autoturism neidentificat.
„Victima are traumatism cranio-cerebral acut. Iniţial era inconştient, dar a fost stabilizat la spitalul judeţean“, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.
Băiatul este acum la spital pentru investigaţii, urmând ca specialiştii să decidă dacă se impune transferul într-o altă unitate sanitară.
„La faţa locului au ajuns poliţişti de la Rutieră şi criminalişti. Se efectuază cercetări intense pentru a descoperi cine a provcat accidetul rutier“, a precizat Irina Lazăr, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.
Nu este primul caz de fugă de la locul accidentului petrecut în acest an la Tulcea. Ultima dată, autorul a fost găsit în aceeaşi zi.
Înoaptea de 22 spre 23 martie 2012 lucrătorii Postului de Poliţie Sarichioi au fost sesizaţi ca pe raza comunei Sarichioi pe un drum de pământ a fost gasit decedat un bărbat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat victima în persoana lui A. Egor (43 ani) din localitate, iar elementele de la faţa locului au indicat faptul că persoana a fost victima unui accident rutier.
Poliţia Rutieră a preluat cercetările, organizând şi filtre pe raza judeţului pentru depistarea autovehiculului implicat în accident şi a persoanei care l-a condus.
În urma investigaţiilor efectuate de lucrătorii Serviciului Rutier împreună cu cei ai Postului de Poliţie Sarichioi, în seara zilei de 23 martie 2012, a fost identificat autovehiculul implicat în accident, un autoturism Dacia şi pe conducătorul acestuia, un bărbat din Sarichioi.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite