A înjunghiat un consătean cu furca, iar apoi i-a distrus locuința

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ar putea ajunge în arest foto: Arhivă
Ar putea ajunge în arest foto: Arhivă

După ce s-au finalizat primele cercetări la fața locului în cazul scandalului de la Văcăreni, un bărbat a fost reținut și ar putea ajunge în arest preventiv. Mihai Bențoi este cercetat penal pentru tentativă la omor calificat şi violare de domiciliu.

După cum spun procurorii, totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 27 spre 28 august 2012 în jurul orelor 1.00, pe fondul unui conflict spontan iscat în timpul unei petreceri ce a avut loc la domiciliul inculpatului din localitatea Văcăreni, Tulcea şi a consumului exagerat de băuturi alcoolice.
„Inculpatul, împreună cu alte trei persoane cercetate, a pătruns în locuinţa victimei, pe care, ulterior, în momentul în care aceasta a ieşit în stradă, a înjunghiat-o cu o furcă în abdomen, provocându-i multiple plăgi penetrante, leziuni care i-au pus viaţa în primejdie. În continuare, inculpatul, împreună cu celelalte trei persoane cercetate, au intrat din nou în curtea victimei, unde, cu un topor, cu pumnii şi cu picioarele, au provocat distrugeri majore ale locuinţei“, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.
„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţieׂ“, se arată în același comunicat.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite