A fost soluţionat recursul în cazul şoferului de la Sarichioi care a provocat un accident mortal. Iată ce au decis magistraţii tulceni!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Tulcea a decis reducerea perioadei de arest preventiv la 15 zile
Tribunalul Tulcea a decis reducerea perioadei de arest preventiv la 15 zile

Marţi dimineaţă, Laurenţiu s-a prezentat în faţa magistraţilor tulceni pentru a solicita punerea lui în libertate. Pe numele tânărului din Sarichioi Judecătoria Babadag a emis sâmbătă mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Magistrații au păstrat măsura arestării preventive. „Am redus, însă, perioada arestului preventiv de la 29 de zile la 15 zile“, spune judecător Iordan Andrei, purtător de cuvânt al Tribunalului Tulcea.
În seara zilei de 22 martie, Laurențiu Fadei, localnic din Sarichioi, a provocat un accident rutier mortal pe o stradă din localitate. Șoferul a văzut trupul lui Egor zăcând pe jos, dar a plecat mai departe, spre casa lui, aflată la numai câțiva metri de locul accidentului.
Nu s-a predat, ci a rămas acasă, acolo unde a fost găsit de polițiștii de la Rutieră. Inițial nu a recunoscut, dar, pentru că nu putea să explice sângele de pe mașină, a fost nevoit să recunoască.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite