A făcut scandal acasă, a spart ferestrele şi a pornit pe străzi înarmat cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuţitul a fost confiscat (sursa foto: IJJ Tulcea)
Cuţitul a fost confiscat (sursa foto: IJJ Tulcea)

S-a întâmplat luni, la ora 23.00: un bărbat a reclamat prin serviciul unic de urgenţă „112“, că vecinul său a provocat un scandal în familie şi a plecat pe stradă având asupra sa un cuţit de bucătărie.

La faţa locului s-a deplasat echipaj de jandarmerie care a verificat cele reclamate,  soţia   bărbatului declarând că pe fondul consumului de alcool, soţul său a provocat un scandal în familie şi a spart ferestrele locuinţei.
Bărbatul în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în municipiul Tulcea, a fost prins pe strada Isaccei, iar în urma controlului corporal preventiv, asupra acestuia s-a găsit  un cuţit cu lama de 20 cm.
„Cel în cauză a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, unde i-au fost întocmite acte premergătoare în vederea începerii urmării penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, al cuţitului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire». Actele procedurale au fost predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea“, spuen Marian Ciobotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite