Tinerii acuzaţi că au tâlhărit un ofiţer de la Frontieră rămân în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetaţi în stare de arest (foto: Arhivă)
Cercetaţi în stare de arest (foto: Arhivă)

Pe rolul Tribunalului Tulcea a fost înregistrat dosarul de recurs al celor doi tulceni acuzaţi de procurori că ar fi tâlhărit un poliţist de Frontieră. Fapta s-a petrecut în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, într-o garsonieră de pe strada Păcii.

În cursul zilei de astăzi, magistraţii tulceni au stabilit că cei doi, Ionuţ Haralambie Gavril (24 de ani) şi Nicoale Manea (26 de ani) vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv. Amintim faptul că marţi cei doi au ajuns în arest pentru 29 de zile (mandat dat de Judecătoria Tulcea).
Gavril şi Manea sunt acuzaţi că l-au abordat pe ofiţerul de la Frontieră într-o scară de bloc (din zona Piaţa Nouă) şi l-au dus într-o garsonieră acolo unde l-au bătut şi i-au furat un telefon mobil, 40 de lei, legitimaţia de la muncă şi cardurile. Cei doi tineri agresori l-au bătut în repetate rânduri pe Daniel, cu scopul de a îl determina să spună codurile PIN pentru carduri. Într-un final, cei doi l-au scos din casă, cu gândul de a-l abandona undeva într-un spaţiu public. La intersecţia dintre strada Mică şi strada Gavrilov Corneliu, victima şi-a revenit şi a început să strige după ajutor. Atunci cei doi agresori l-au lovit din nou şi au fugit de la faţa locului.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite