ALEGERI PARLAMENTARE Luptă strânsă pentru deputatul municipiului GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toți cei care intră în cursa electorală de pe data de 9 decembrie 2012 și-au depus deja candidaturile. Cinci formațiuni politice s-au înscris în bătălia electorală din acest an: USL, ARD, PP-DD, UDMR și PRM.

Una dintre cele mai strânse bătălii electorale se va da în municipiul Tulcea. O altă bătălie „interesantă“ se va da și pe Colegiul deputațial 2, acolo unde doi deputați aleși în 2008 cu sprijinul PDL se vor înfrunta pentru a atrage electoratul.
Vedete locale în lupta pentru municipiu
Luptă strânsă pentru un post de deputat în colegiul 1 (pe municipiul Tulcea), acolo unde fostul prefect, Vasile Gudu (PDL), candidează împotriva actualului manager al Spitalului Județean de Urgență Tulcea, dr. Neviser Zaharcu (PSD).
În vârstă de 58 de ani, absolvent al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, democrat liberalul Vasile Gudu a fost șef al Direcției Agricole, iar apoi prefect de Tulcea (2009-2012).
În vârstă de 60 de ani, absolventă a Facultăţii de Medicină Generală „Carol Davila“, Neviser Zaharcu  este manager al Spitalului Județean Tulcea și președinte al Organizației Județene de Femei PSD Tulcea. A fost primul președinte al Colegiului Medicilor.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Au câștigat în 2008 din partea PDL, acum luptă pentru același colegiu
Acum patru ani Marian Avram și Mihai Stroe candidau din partea PDL pe două colegii deputațiale. Au câștigat mandatele și aproape patru ani au luptat împreună pentru aceeași cauză. Acum deputatul ales din partea PDL Marian Avram candidează din partea USL (mai exact PSD) împotroiva fostului său coleg, deputatul Mihai Stroe, de la PDL (candidează din partea ARD).
Marian Avram a fost director al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, respectiv a direcției locale din cadrul aceleiași instituții. Din 2008 e deputat de Tulcea.
Mihai Stroe a fost inspector general al Inspectoratului Județean Școlar, iar din 2008 este tot deputat de Tulcea.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite