AJVPS Tulcea a rămas fără fonduri de vânătoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele AJVPS Tulcea, Ştefan Stoica
Preşedintele AJVPS Tulcea, Ştefan Stoica

O comisie a Ministerului Mediului şi Pădurilor s-a prezentat ieri la Tulcea pentru a prelua de la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi gestiunea fondurilor cinegetice.

Practic asociaţia vânătorilor tulceni a rămas fără obiectul muncii, după ce conform dispoziţiei 191769 din 8 martie 2012 emisă de Ministerul Mediului şi Pădurilor contractele de gestionare a celor treisprezece fonduri cinegetice din cuprinsul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării au încetat la termen.
Aceste fonduri de vânătoare au fost încredinţate pentru gestionare temporară Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva, urmând ca în scurt timp să fie scoase la licitaţie şi încredinţate altor asociaţii de vânători.
„Prin această dispoziţie suntem privaţi de a beneficia de calitatea pe care am dobândit-o în cei 50 de ani de când gestionăm fondurile de vânătoare din Delta Dunării, respectiv cea instituită prin art. 1 lit. L din Legea 407/2006, de  gestionari consacraţi“ spune Ştefan Stoica, directorul AJVPS Tulcea.
Acuzând mai multe ilegalităţi reprezentanţii Asociaţiei au depus o cerere de suspendare a dispoziţiei Ministerului  Mediului şi Pădurilor, cerere ce se va judeca pe data de 28 martie la Curtea de Apel Bucureşti

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite