ACCIDENT NAVAL ÎN DELTĂ Doi fraţi din Galaţi, răniţi după ce şalupa în care se aflau a intrat într-un bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul naval  s-a petrecut vineri, în jurul orei 11.30, la Nufăru. Mai multe echipaje de ambulanţă au ajuns la faţa locului. O echipă de la Căpitănia Portului se îndreaptă spre Nufăru pentru a cerceta circumstanţele în care s-a produs accidentului.

UPDATE 13.00: „În jurul orelor 11.00, o ambarcaţiune de agrement, care se deplasa aval pe braţul Sfântu Gheorghe, în zona localităţii Nufăru, a intrat în coliziune cu bacul de trecere utilaje. Ambarcaţiunea de agrement a fost recuperată şi asigurată la mal, iar victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri. Continuăm cercetările, alături de Poliţia Transporturi“, a precizat Petrică Rade, purtător de cuvânt al Căpităniei Zonale Tulcea.

UPDATE ora 12.00
Cele două victime sunt doi fraţi de aproximativ 40 de ani din Galaţi. Cei doi se aflau într-o ambarcaţiune de fibră care a intrat în coliziune cu un bac:
„Unul dintre bărbaţi are un traumatism cranian şi o fractură deschisă la nivelul gambei, iar celălalt are multiple plăgi la nivelul feţei. Sunt stabili amândoi, au rămas internaţi la spitalul din Tulcea“, a precizat dr. Dumitru Vâlcu,  director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

Din primele informaţii, o şalupă ar fi intrat în bacul de persoane de la Nufăru. Două victime au fost preluate de ambulanţă şi aduse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea. Una dintre victime este în stare gravă.
Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite