36 de camere video în Tulcea. Vezi aici unde vor fi amplasate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Tulcea intenţionează să monteze în tot oraşul camere de supraveghere. În acest an sistemul de monitorizare va fi extins în mai multe puncte din municipiu. Iată unde vor ajunge camerele video:

O cameră video va fi amplasată în incinta centrului de urgenţă Pheonix din cartierul Dallas. Se va urmări, astfel, parcarea din faţa centrului, zona carosabilă şi trotuarele străzii Navaliştilor pe o lungime de 100 de metri.
O altă cameră (montată pe pilon stradal) va ajunge pe strada Tineretului, iar astfel va putea fi văzută oricând parcarea din faţa AquaServ, precum şi carosabilul şi trotuarele din zona Tineretului.
Cele mai multe camere video, în Vest şi Dallas
Două camere video pe pilon stradal vor ajunge lângă staţia de autobuz de pe strada Navaliştilor (Dallas). Acestea vor putea filma tot ce se întâmplă în staţia de autobuz, trotuare, carosabil, dar şi în piaţa volantă de pe trotuar.
O cameră va fi montată în faţa Liceului „Anghel Saligny“ (Naval) şi astfel va fi supravegheată zona fostelor cămine de nefamilişti.
Alte două camere vor fi montate la Şantierul Naval (se va urmări ce se întâmplă lângă şantier, dar şi pe terenul viran din zonă).
O altă cameră ajunge la intrarea în Feral, de unde se va supraveghea ceea ce se întâmplă în staţia de autobuz, dar şi pe strada Taberei.
O cameră video va fi montată la etajul al doilea al Liceului Econimic (Colegiul Delta Dunării), de unde se va putea urmări intrarea în liceu.
O altă cameră ajunge la Liceul Metalurgic („Henri Coandă“), de unde se va putea vedea parcarea de pe Isaccei (în dreptul stadionului), dar şi străzile Isaccei şi Tineretului.
Două camere vor ajunge şi la stadionul Delta: una la intrare, care va filma caroasbilul şi trotuarele din faţa stadionului, şi una în mijlocul gangului pietonal (strada Uzinei), de unde se va urmări accesul elevilor de la Metalurgic pe această stradă. Tot în zonă se va mai monta încă o cameră video pe strada Isaccei, la intersecţia cu strada Taberei, dar şi pe Prelungirea Taberei, la intersecţia cu strada Isaccei. Tot o cameră va fi montată şi la intersecţia dintre Isaccei şi Viitorului.
Şi orăşelul copiilor va fi monitorizat: o cameră va urmări tot ce se întâmplă în zona parcului.
Piaţa Vest va fi monitorizată cu o cameră montată la intersecţia dintre strada Constructorilor cu strada Isaccei, iar în cartier va mai ajunge o cameră, care va urmări tot ce se întâmplă pe strada Constructorilor. De asemenea, şi strada Metalurgiştilor va fi monitorizată cu o cameră video.
Monitorizare a unităţilor de învăţământ
În afară de şcolile din vest, patru alte unităţi de învăţământ vor fi monitorizate video. La şcoala 10 („Alexandru Ciucurencu“) vor fi amplasate două camere: una pe pilon de iluminat care va urmări ce se întâmplă în parcul Victoria, şi una pe şcoală, care va urmări intrarea elevilor în unitatea de învăţământ.
La şcoala 12 va exista o singură cameră video pe pilon de iluminat, pe colţul străzii 1848, la intrarea în parc, care va monitoriza aleea de acces a elevilor şi curtea şcolii 10. Şi la Liceul „Grigore Moisil“ va ajunge o cameră, ce va fi montată pe pilon de iluminat, pe colţul străzii 1848, la intrarea în parc, care va urmări calea de acces a elevilor de la liceu în curtea şcolii. Puţin mai sus, o altă cameră va urmări activitatea de la Şcoala de Arte şi Meserii de pe 1848, care va fi montată chiar pe clădire şi care va urmări ce se întâmplă în curtea şcolii numărul 8.
O altă cameră va ajunge pe clădirea grădiniţei numărul 17 (strada Stejarului) şi va urmări ce se întâmplă în curtea grădiniţei şi pe calea de acces spre curte.
Servicii sanitare şi centre de plasament
Ambulanţa va fi urmărită de o cameră video montată pe strada Spitalului, Spitalul de Pneumologie tot cu o cameră video, montată în dreptul unităţii sanitare.
De asemenea, centrele „Speranţa“ , „Cristian“ şi centrul de primire minori de pe Alunişului vor fi monitorizate cu câte o cameră video.
Şase  camere în parcul Victoria
Cunoscut ca fiind „raiul infractorilor“, parcul Victoria este considerat unul dintre cele mai periculoase locuri din Tulcea. Aici vor fi amplasate şase camere video, toate pe pilon de iluminat. Două vor fi montate în zona de nord a parcului, două în zona centrală şi alte două pe calea de acces, strada Ana Ipătescu.

Citeşte şi: „Camere video în Babadag“

„Camere cu infraroşu pentru monitorizarea Pieţei Noi“




Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite