351 de posturi vacante în sistemul sanitar din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se caută 55 de medici şi 158 de angajaţi în cadrul personalului auxiliar. Cel mai mare deficit de medici din sistemul sanitar tulcean este la capitolul „urgenţe“, unde este nevoie de încă 12 medici.

Ministerul Sănătăţii a făcut publice posturile vacante din cadrul fiecărui spital din România. În Tulcea, sistemul sanitar are un deficit de peste 350 de angajaţi.
Astfel, se caută 55 de medici, dintre care 12 în medicina de urgenţă, 8 medici la interne,  câte cinci medici pentru nefrologie şi terapie intensivă, patru medici pentru infecţioase, câte trei medici pentru chirurgie generală, neonatologie şi oncologie medicală, câte doi pentru medicină laborator, anatomie patologică respectiv recuperare, şi câte un medic pentru medicina muncii, psihiatrie, chirurgie pediatrică, ortopedie şi traumatologie, radiologie şi epidemiologie.
Se caută 126 de îngrijitori, 32 de infirmiere şi 121 de angajaţi ai personalului mediu sanitar. De asemenea, mai avem un deficit de patru farmacişti, şapte biologi, biochimişti, chimişti şi fizicieni, respectiv şase logopezi, sociologi, asistenţi sociali şi kinoterapeuţi.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite