UPDATE: 200 de finanțiști tulceni au ieșit în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu fluturașii de salariu în mâini, și tulcenii au ieșit în stradă  să protesteze pentru salariile mici pe care le-au primit.Angajaţii au venit la muncă la ora opt , s-au sfătuit iar la 8,30 au decis să oprească munca.

UPDATE ORA 11 Jandarmii nu intervin la protestul de la Finanţe
În urma discuţiilor purtate între liderii de sindicat şi conducerea Jandarmeriei Tulcea s-a stabilit ca protestul să se desfăşoare civilizat, doar în cadrul instituţiei.
„Oamenii protestează paşnic în perimetrul instituţiei la care lucrează, nu afectează spaţiul public  şi deci nu este necesară intervenţia noastră. Am discutat cu cei de la Sindicat, ei vor continua să protesteze în şi la intrarea în sediu“ ne-a declarat locotenent colonelul Pavel Vizitiu, comandantul jandarmeriei Tulcea.

Protestul spontan al finanțiștilor a început astăzi dimineață la ora 8.45. „Suntem solidari cu întreaga țară. Avem salarii de mizerie. Directori din instituție au 500 de lei. Cel mai mic salariu sare puțin de 300 de lei pe lună și cel mai mare ajunge la 1700 de lei acum, după scăderi. Eu am un salariu de 900 de lei după 28 de ani de muncă“, spune Dan Brostofschi, lider sindical.
Alături de angajații Direcției Generale protestează finanțiști din întreg județul. La orele dimineții nu se știa cât va dura protestul. Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite