1 mai muncitoresc la pescuit în Deltă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suflaţi praful de pe undiţe, cârlige, cumpăraţi râme, luaţi şi ceva vietate şi, cel mai important, nu uitaţi grătarul acasă: dumincică este 1 Mai! Cei care doresc să petreacă tradiţional în Delta Dunării trebuie să îşi ia uneltele şi să pornească spre cele mai bune locuri de pescuit. Vremea frumoasă îmbie la stat cu băţul în baltă!

La Sarichioi ai parte de un peisaj uimitor, Mila 35 este foarte aproape, iar în zona bacului de maşini cade crapul.  Cert este că toate locurile de pescuit sunt foarte aproape de municipiu: la numai 20 de minute de mers cu maşina sau la 10 minute de mers cu barca. Dar, atenţie! Dacă vreţi să prindeţi ceva, trebuie să vă treziţi devreme, atunci când  cade peştele. Orice întârziere vă poate costa câteva capturi!
Relaxare în aval de Tulcea
Ceva mai aproape de Tulcea, pentru cei care se grăbesc să ajungă în mijlocul naturii, complexul Mila 35 oferă posibilităţi de relaxare. Transferul turiştilor se poate face cu şalupele rapide din portul Tulcea, ajungându-se la destinaţie în doar câteva minute.
Pachetul de servicii pentru trei nopţi de cazare ce include transportul tur retur de la Tulcea la complexmic dejun şi diverse oportunităţi de divertisment costă  trei sute de lei de persoană.
„Oferim un cocktail de bun venit, foc de tabără, pescuit sportiv în iazul propriu, teren de sport, piscină. Doritorii de plimbări pot opta pentru vizitarea deltei pe traseele turistice existente, cu ambarcaţiuni rapide Avem program de discotecă seara, biliard, totul într-un peisaj deosebit ce a captivat multă lume. Mai toţi care vin odată devin clienţi fideli“, spune Iulian Ichim reprezentantul complexului.

Vezi aici ordinul de prohibiție pe 2011!

Cei care vor să ajungă şi mai repede la pescuit se pot duce la Sarichioi – Enisala, acolo unde pot pândi peştii chiar de pe marginea drumului proaspăt reabilitat. Şi cea mai simplă şi mai la îndemână variantă este ieşirea din oraş, în zona bacului de maşini. Pescarii sportivi spun că de câteva zile aici cade crapul.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite