150.000 de lei pentru repararea falezei la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adimistraţia Porturilor Dunării Maritime a solicitat această investiţie după ce malul Dunării s-a prăbuşit în zona navei Republica.

Zona tradiţională de promenadă a tulcenilor va fi reparată în zona în care este staţionată nava-muzeu Republica, a anunţat ieri directorul Administraţiei Porturilor Dunării Maritime Tulcea, Dumitru Dache.
„S-a alocat suma de 150.000 de lei, după ce am făcut foraje şi studiul solului în zonă, investiţia este aşteptată de tulceni deoarece arată rău zona respectivă, zona surpată “ spune Dache.
Acesta a mai declarat că se poartă discuţii pentru transferul întregii faleze de la APDM spre Primăria Tulcea, dar singura ofertă ar fi subconcesionarea, lucru neacceptat de primarul Constantin Hogea.
„Ca să putem obţine fonduri europene pentru reabilitarea falezei aceasta trebuie să fie obligatoriu în proprietatea noastră, altfel nu putem băga bano în ceva ce nu ne aparţine.Sper să se rezolve odata litigiul şi să putem repara faleza pentru că arată rău“ spune primarul Hogea.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite