Filarmonica Banatul concertează printre Scorpionii Galbeni VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filarmonica Banatul pregăteşte de Ziua Europei un nou concert în spaţiu neconvenţional. De această dată, muzicienii vor evolua în unitatea militară din Chişoda.

După concertul de pe canalul Bega, cel de la Pădurea Verde şi cel de la Mănăstirea Şag-Timişeni, pentru al patrulea an consecutiv, Filarmonica Banatul oferă un concert extraordinar de Ziua Europei. Acesta se va desfăşura la Unitatea Militară din Chişoda, duminică, 8 mai, de la ora 20.00. Organizatorii pun la dispoziţia melomanilor autobuze ce vor asigura transportul gratuit al publicului din faţa Primăriei Timişoara, cu începere de la ora 18.30.



La concertul din Unitatea Militară de la Chişoda vor participa şi fanfara Garnizoanei Timişoara şi Batalionul 32 Infanterie “Mircea” – Scorpionii Galbeni.
Programul va cuprinde selecţiuni din lucrări celebre de Beethoven, Verdi, Puccini, Stravinsky şi Chaikovsky. Concertul va fi dirijat de maestrul Gheorghe Costin, iar intrarea este liberă.



Filarmonica Banatul a obişnuit deja cu concertele în spaţii neconveţionale. Pe lângă concertele inedited de Ziua Europei, muzicienii timişoreni au mai cântat în Peştera Româneşti, în faţa Catedralei Mitropolitane, perintre avioane, pe pista Aeroportului Internaţional “Traian Vuia”, dar şi printre macarale, pe un şantier, la Societatea Drumuri Municipale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite