USL a furat startul la campania electorală în mini-vacanţa de 1 Mai GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu două săptămâni înaintea de debutul campaniei electorale, candidaţii USL, au profitat de mini-vacanţa de 1 Mai, pentru a aduna voturi de la cetăţeni.

Nicolae Robu şi Titu Bojin, candidaţii USL pentru primăria Timişoarei, respectiv CJT, s-au simţit ca în campanie electorală de 1 Mai.

PSD-iştii au început ziua la Muzeul Satului Bănăţean, loc înţesat ieri de sute de grătarişti. În incinta muzeului, mambri partidului au purtat cravate roşii la gât.

Diferenţa dintre alte zone ale ţării a fost că micii nu au fost pe gratis, ci pe bani. Titu Bojin, preşedintele PSD, a fost primit cu aplauze de viitorii alegători, iar acesta a făcut o baie cu fum de mititei, printre mulţime.

O dată cu lăsarea serii, a început campania celor de la PNL. Acesta a avut loc la ştrandul No Name, care a şi inaugurat cu această ocazia noul sezon. La petrecerea de la piscină nu a lipsit niciun membru important din partid, începând cu Nicolae Robu şi terminând cu europarlamntarul Cristian Buşoi.



GALERIE FOTO

În mod cert, Robu a testat pulsul generaţiei „Heaven şi No Name”, cărora le-a şi promis noi locuri de distracţii. „Voi avea grijă de tinerii din oraş. Mă voi preocupa să vă ofer posibilităţi să puteţi învăţa. Mă voi ocupa să aveţi alte şi locuri de distracţie”, a spus Robu în  faţa chefliilor. Pe scena amenajată la No Name a avut loc şi un concert susţinut de Antonia.

Flayere şi bannere subliminale

USL a dat startul şi la promovarea prin flayere şi bannere de pe marginea şoselelor. În oraş au fost împărţite flayere cu poza lui Nicolae Robu cu mesajul „Avem grijă de sănătatea ta”, alături de sloganul „2012. Anul victoriei”. De fapt, liberalul i-a invitat pe timişoreni să îşi verifice gratuit glicemia şi tensiunea în câteva locaţii din oraş.

Imensul baner cu figura lui Tutu Bojin a apărut pe marginea drumului spre Arad. Şeful PSD este prezentat ca fiind cel care „salvează apele din Banat”, referire la postul său de director al Apelor Banat.

E adevărat că nu scria niciunde „Votează Robu” sau „Votează Bojin”, însă tot un start furat se numeşte.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite