Peste 120 de timişoreni au plecat cu noaptea în cap să protesteze în capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autocare cu membri ai Partidului Naţional Liber şi Partidului Conservator au plecat noapte trecută la Bucureşti, pentru a participa la mitingul din Piaţa Universităţii.

Aproximativ 120 de persoane s-au îmbarcat în cele două autocare, dar şi în mai multe maşini, din faţa sedilui PNL, din Piaţa Unirii. Protestatarii au plecat spre capitală în jurul orei 1, ei urmând să participle la mitingul din Bucureşti, care va începe de la ora 15.30. Printre cei care au plecat la s-au numărat consilierii judeţeni Sorin Soporan şi Cosmin Costa, deputatul Horia Cristian, şeful Tineretului Liberal, Liviu Cocean, preşedintele studenţilor liberali Grigore Grigoroiu.

Preşedintele PNL Timiş, Petru Ehergatner a făcut deplasarea la Bucureşti cu avionul. Mai mulţi liberali au fost luaţi şi din localităţile bănăţene pe care trec autocarele în drum spre capitală.

Transportul este gratuit, iar cei care au plecat la Bucureşti primesc şi o masă caldă. Liberalii se vor întoarce din Bucureşti imediat după terminarea mitingului”, a declarat Alina Sabou, purtătorul de cuvânt al PNL Timiş.
 
Studenţii liberali care au rămas la Timişoara s-au organizat pentru protestul de astăzi din Piaţa Victoriei. Ei se vor strânge în fata căminului 22 C, după care se vor alătura ulterior protestatarilor din centrul Timişoarei.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite