Un timişorean a cântat la pian, timp de o oră, pe peroul unei staţii de metrou din Bucureşti VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo Milea în concert la metrou
Teo Milea în concert la metrou

Pianistul Teo Milea a susţinut un inedit concert pe peronul staţiei de metrou Piaţa Unirii, în cadrul proiectului cultural "Arta nu muşcă".

Pentru o oră, agitaţia specifică bucureştenilor s-a mai domolit la metroul din Piaţa Unirii. Zeci de persoane s-au oprit din alergat pentru a-l asculta pe timişoreanul Teo Milea, care le-a oferit un inedit concert de pian. Muzica timişoreanului a fost acompaniată de sunetul metroului şi de obişnuitul anunţ "atenţie, se închid uşile".

„A fost o experienţă nouă pentru mine şi totodată pentru metrou. A fost un public pe care l-am oprit preţ de o oră din mişcare. S-au calmat instant din agitaţia cu care sunt obişnuiţi zi de zi. Am cântat mai tare ca zgomotul metroului şi scârţâitul roţilor. Nu am mai cântat în asemenea locuri, a fost premieră interesantă”, a declarat Teo Milea.



Ideea concertului le-a aparţinut Loredanei Munteanu şi Cristinei Dobrescu, de la Asociaţia "Arta nu muşcă", care s-au gândit să îi surprindă pe bucureştenilor cu mai multe evenimente culturale, în staţiile de metrou.



Teo Milea a răspuns invitaţiei de cânta în staţia Unirii 2 având în vedere că se afla la Bucureşti, pentru un concert la Cafepedia Română.



Am adus un pian electric în staţia de metrou Unirii 2 şi am cântat o oră piesele compoziţii propri, care se vor afla pe viitoarul album Pe clape albe...şi negre”, a mai spus Milea.







Teo Milea
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite