Zăpada din Timişoara a fost vândută pentru următorii şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorii licitaţiei pentru curăţarea zăpezii: aceleaşi două firme care curăţă zăpada, dar de trei ori mai mulţi bani. Cele două firme care încasează bani din desăzpezire de ani în şir, Retim şi Drumuri Municipale, au câştigat licitaţiile pentru deszăpezirea Timişoarei pentru următorii şase ani.

Cinci din cele şase sectoare pentru deszăpezire în care a fost împărţită Timişoara au fost adjudecate deja pentru 18 milioane de lei. Urmează sectorul şase cu peste 3 milioane de lei, care nu a fost încă licitat, deoarece ofertele nu au respectat caietul de sarcini.

 Pentru sectorul 1 câştigător a fost Retim, contractul având o valoare de 4,86 milioane de lei. Tot Retim şi-a adjudecat lucrările de deszăpezire pentru sectoarele 2 şi 3, în valoare de 2,8, respectiv 3,04 milioane de lei. Drumuri Municipale a câştigat licitaţiile pentru sectoarele 4 şi 5, în valoare de 4,2 milioane de lei, respectiv 3,2 milioane de lei.

Primăria a pus la bătaie peste 21,4 milioane de lei pentru următorii şase ani. Preţul deszăpezirii, pe an, ajunge la 800.000 de euro, de aproape trei ori mai mult decât până în prezent, când licitaţiile pentru deszăpezire se făceau anual.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite