Văduva romului tranşat la Medicină: „I-am blestemat pe studenţii criminali să sufere ca şi soţul meu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan şi Sergiu Florea au primit fiecare câte 20 de ani după gratii de la judecătorii Curţii de Apel Timişoara. Lucreţia Schroth, văduva romului ucis de cei doi studenţi, spune că tinerii criminali merită închisoarea pe viaţă.

Bătrâna a venit aproape la fiecare termen al procesului celor doi studenţi şi a spus că i-a blestemat pe ucigaşi lui Trifu Schroth, care a fost ucis de ziua lui. „Nu le doresc să moară. Dar le doresc suferinţă. Să sufere exact cât a suferit soţul meu şi cât suferă familia noastră acuma. Sunt nişte criminali şi nu trebuie să mai iasă de după gratii. Acolo trebuie să stea zeci de ani, până mor de bătrâneţe", a spus Lucreţia Schroth, în această dimineaţă.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea au fost condamnaţi, ieri seară, la 20 de ani de închisoare, fiecare, de Curtea de Apel Timişoara. Judecătorii le-au dat pedepse mai mari cu patru ani, după ce Tribunalul Timiş i-a condamnat iniţial la 16 ani de închisoare.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite