VIDEO UPDATE Şoferul autobuzului care a lovit un pieton şi a abandonat victima vrea să-şi recupereze permisul de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radarul poliţiştilor a surpins imagini în care şoferul unui autobuz din Timişoara dă peste un pieton şi îşi continuă drumul fără să coboare ca să vadă dacă victima este în siguranţă.

UPDATE: ORA 12.20 - Şoferul vrea să urce din nou la volan

Şoferul autobuzului care a provocat accidentul a depus plângere la Judecătoria Timişoara. El contestă amenda aplicată de poliţişti şi cere judecătorilor să-i restituie permisul de conducere, deoarece a fost nedreptăţit de poliţişti.

Imaginile şocante au fost filmate de un echipaj al Poliţiei Rutiere din Timişoara, la începutul acestei săptămâni, în timpul unei razii. Şoferul unui autobuz, care circula pe strada Gării şi a făcut un viraj spre strada Pop de Băseşti, a lovit un pieton care traversa strada pe trecerea de pietoni. Autobuzul era cât pe ce să îi strivească picioarele pietonului căzut pe şosea, dar şoferul nu s-a dat jos din autovehicul să-l ajute pe cel accidentat.

El a demarat liniştit la volanul autobuzului, după ce pietonul s-a ridicat în picioare, cu toate că un echipaj de poliţie se afla în faţa sa. Şoferul a fost oprit şi a rămas fără permis pentru 30 de zile, pentru că nu a acordat prioritate pietonului, care însă nu a depus plângere împotriva şoferului.


image

CLICK AICI CA SĂ VEZI ÎNREGISTRAREA REALIZATĂ DE APARATUL RADAR

CITEŞTE ŞI:

(VIDEO) O motociclistă „zboară” cu aproape 200 km/h pe şoseaua morţii din Timiş

VIDEO Şmecher cu BMW urmărit de Poliţie cu 215 km/h pe şoseaua către graniţa cu Ungaria

VIDEO Femeie izbită pe trecerea de pietoni sub ochii poliţiştilor de la Rutieră

VIDEO Şmecher cu BMW pierde controlul volanului la 120 de km/h 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite