Un tânăr s-a ales cu dosar penal pentru 15.000 de pachete de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul a fost prins de poliţişti în timp ce transporta peste 15.000 de pachete de ţigări de contrabandă, pe care le-a cumpărat de la magazinele duty-free de la Vama Moraviţa.

Serviciul de Investigare a Fraudelor şi cu avizul procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, a dispus începerea urmăririi penale faţă G. D. Alexandru, din comuna Felnac, judeţul Arad, deoarece 13 decembrie 2010, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 59 E în direcţia de mers Moraviţa-Denta, judeţul Timiş, a fost depistat în trafic transportand cantitatea de 15.170 pachete de ţigari cu timbru Republica Serbia.

"Persoanei în cauză i-au fost întocmite acte premergatoare pentru săvârşirea înfractiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate corespunzător peste limita de 10.000 ţigarete şi infracţiunea de contrabandă, având în vedere că pentru produsele menţionate nu a putut prezenta documente de provenienţă, acestea fiind sustrase de la controlul vamal şi cunoscând faptul că produsele sunt destinate săvârşirii infracţiunii de contrabandă", a spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Prejudiciul este în valoare de 133.546 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite