Tânăr de 19 de ani găsit mort în internatul unei şcoli din Timişoara. Elevul abuza de somnifere UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 19 de ani, elev al Şcolii de Arte şi Meserii "Gheorghe Atanasiu" din Timişoara a fost găsit mort de colegii săi, în această dimineaţă, în internatul instituţiei de învăţământ. Colegii tânărului mort spun că elevul obişnuia să abuzeze de o serie de medicamente.

Cadavrul lui Samuel Gabriel Fânaru, în vârstă de 19 ani, a fost găsit în această dimineaţă de colegi, care i-au alertat disperaţi pe profesorii de servici. Azi-noapte, când s-a pus la somn, băiatul se simţea bine, spun colegii. De dimineaţă, însă, l-au găsit căzut din pat şi fără suflu. Profesorii au sunat disperaţi la 112, iar până la sosirea unei ambulanţe SMURD, chiar cadrele didactice au încercat să îi acorde primul ajutor.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

În zadar au încercat şi medicii să salveze viaţa băiatului. Mai bine de o oră s-a încercat resuscitarea victimei. "Urmează să fie audiaţi colegii şi profesorii tânărului. În plus, pentru finalizarea anchetei este nevoie de şi de o examinare medicală completă", a spus Marinela Hotico, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Elevul nu a mai putut fi salvat

Colegii tânărului spun că în ultima perioadă elevul era foarte trist. În plus, pentru niciunul dintre ei faptul că băiatul lua o serie de medicamente, printre care şi somnifere, nu este o noutate.

Elevul nu a mai putut fi salvat

Cercetările continuă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite