Un şofer băut şi fără permis de conducere a lovit un pieton cu maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 de ani a fost lovit de un automobil, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Remetea Mare. Şoferul a dispărut de la locul accidentului, iar poliţiştii au demarat căutările imediat.

Şoferul a fost găsit la câteva ore după ce a lovit cu partea dreaptă a automobilului un tânăr de 27 de ani. Fugarul, în vârstă de 37 de ani, s-a speriat şi a crezut că şi-a ucis victima, în urma impacutului. Din fericire, victima a scăpat cu viaţă, alegându-se doar cu o mână ruptă.

Şoferul a fost găsit băut, într-un birt din localitate, după ce a abandonat maşina pe care a condus-o la câţiva kilometri de localitate. El le-a spus poliţiştilor că îi era teamă şi pentru că nu avea permis de conducere. A fost testat cu etilotestul, iar poliţiştii spun că bărbatul avea o alcoolemie de 0,97 la mie.

Conducătorul auto însă susţine că el s-a apucat de băut abia după accident. cu toate acestea, poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite