Un irakian, un palestinian şi un algerian, prinşi în timp ce încercau să intre ilegal în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Control la frontieră
Control la frontieră

Bărbaţii au fost prinşi în timp ce încercau să intre ilegal în ţară, din Serbia, în apropiere de Vama Jimbolia. Ei au fost depistaţi de poliţişti pe timp de noapte, cu ajutorul aparatului cu termoviziuniune. 

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat trei persoane care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.Un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, a reperat cu ajutorul termoviziunii un grup de trei persoane care se deplasa pe jos în apropiere de frontieră.

"Având în vedere faptul că nu işi justificau prezenţa în zonă la acea oră, poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanelor în cauză şi pentru că nu vorbeau limba română i-au condus la sediul Sectorului P.F.Jimbolia în vederea clarificării situaţiei", a declarat Ciprian Gaic, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş.

Cu această ocazie au stabilit că este vorba despre despre : Ali  M., în vârstă de 33 de ani de cetăţenie palestiniană, Alsaad M., în vârstă de 27 de ani, cetăţean irakian şi Mohamed D., în vârstă de 28 de ani,cetăţean algerian şi că acestia au trecut ilegal fontiera din Serbia în România.

"Cei trei au declarat că s-au întâlnit pe teritoriul Serbiei şi s-au hotărât să treacă ilegal fontiera în România. Cei trei s-au ales cu dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei de stat", a mai spus Ciprian Gaic, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite