Un hoţ care tăia cu flexul şine de cale ferată şi le vindea la bucată a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii l-au identificat pe hoţ
Poliţiştii l-au identificat pe hoţ

Un  bărbat care a furat câteve zeci de bucaţi de linii de cale ferată a fost trimis în judecată de procrurorii timişoeni, după ce a tăiat cu flexul bucăţile de fier şi le vindea la fier vechi sau unor persoane, care le foloseau în construcţii.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost trimis în judecată în stare de libertate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, după ce în perioada 2008-2009 a furat mai multe linii de cale freată, de pe o rută dezafectată. Proţiunea nu fusese verificată cu lunile de către angajaţii CFR, în zona gării de sud, iar bărbatul, a început să taie liniile, bucată cu bucată, cu un flex.

El fura curent de la un conton dezafectat din zonă, care era încă alimentat cu energie electrică, pentru a-şi pune în funcţiune flexul, cu care tăia şinele. O parte le-a dus la fier vechi, dar apoi şi-a dat seama, ulterior, că face bani dacă le vinde celor care îşi construiesc vile, care puneau şinele în benon, ca să întorească structura de rezistenţă a clădirii.

Bărbatul a fost prins de poliţişti în anul 2009, după ce ar fi fost turnat de concurenţă, alţi hoţi de fier vechi, invidoşi pe succesul bărbatului. El a fost trimis în judecată zilele trecute pentru furt, urmând să fie judecat la Judecătoria Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite