Un bărbat din Timişoara a fost reţinut pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat concubina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Timişoara a fost reţinut de poliţiştii timişoreni şi urmează să fie propus pentru arestare, după ce şi-a înjunghiat iubita, luni după-amiaza, într-un imobil aflat pe strada Izlaz din Timişoara.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Izlaz, din Timisoara, a avut loc o altercatie intre un barbat si o femeie. "La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliţie care a constatat ca femeia a fost lovită de mai multe ori cu un cuţit de către concubinul acesteia. Datorita leziunilor suferite, aceasta a fost transportată de urgenţă la spital unde s-a intervenit chirurgical", a declarat Andreea Cinteză, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

La scurt timp, la sediul sectiei trei politie, s-a prezentat B. Romică, de 32 de ani, din Timişoara, autorul faptei, care a recunoscut ca el a înjunghiat-o pe fosta lui concubina M.Daniela , de 22 de ani, din Timişoara. Poliţiştii au întocmit dosar penal agresorului pentru tentativă la omor calificat. "În baza probatoriului administrat în cauza,suspectul a fost reţinut pe baza de ordonanţă de reţinere emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat", a declarat prim procurul Ion Braşoveanu, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite