Sinucidere şocantă cauzată de sărăcie: un bărbat a murit după ce a căzut opt etaje FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a murit
Bărbatul a murit

Tânărul a murit în centrul oraşului, sub ochii a zeci de persoane. Tânărul ajunsese falit şi îşi anunţase rudele că "nu va mai rămâne mult timp pe Pământ". În această noapte a încercat să urce pe acoperişul unui bloc turn, dar a fost împiedicat de vecini. A găsit însă o altă soluţie: uscătoria blocului. În urma tânărului a rămas o familie îndoliată şi un munte de datorii.

Poliţiştii spun că bărbatul s-a sinucis, iar martorii susţin că individul a încercat iniţial să ajungă pe acoperişul blocului. El nu a reuşit să ajungă pe imobil, deoarece uşa care asigura accesul la acoperiş era încuiată. În plus, s-a întâlnit şi cu o serie de locatari care l-au rugat să părăsească imobilul, asta după ce sinucigaşul le spusese că a venit să vadă reclamele de pe bloc.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Bărbatul a murit

A verificat uscătoria de la nivelul fiecărui etaj, astfel că a aflat că uşa de la etajul opt nu era închisă. Bărbatul s-a aruncat în gol fără nicio remuşcare. O femeie care se pregătea să intre un cabinet stomatologic a auzit o bufnitură în apropiere. Când s-a dus să vadă ce s-a întâmplat, ea l-a găsit pe bărbat mort.

Bărbatul a murit

Medicii de la Ambulanţă au încercat să-i acorde primul ajutor şi au efectuat manevre de resuscitare asupra sa, însă nu au reuşit să-l readucă la viaţă.
 Poliţiştii spun că în buzunarul gecii au găsit o chitanţă care atestă faptul că tânărul ar fi vândut un laptop unei case de amanet. "A fost demarată o anchetă de către poliţiştii de la Secţia 4 pentru a se stabili identitatea bărbatului şi împrejurările exacte în care s-a petrecut fapta", a spus Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Bărbatul a murit

Rudele victimei au sosit la spital, unde le-au explicat poliţiştilor că tânărul ajunsese falit şi că ameninţase că îşi va pune capăt zilelor, însă nimeni nu l-a băgat în seamă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite