Un Peugeot furat din Ungaria a fost confiscat de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră timişeni au confiscat un automobil, în Vama Moraviţa, după ce au descoperit că maşina fusese furată din Ungaria, iar şoferul s-a plimbat cu ea prin mai multe state ale Uniunii Europene.

Poliţiştii Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa  susţin că s-a prezentat, pentru a intra în România, un cetăţeanul sârb, Ivan C., în vârstă de 26 ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Peugeot 206, fabricat în anul 2006, evaluat la aproximativ 8500 de euro.

"În timpul efectuării fornalităţilor de frontieră lucratorii noştri au constatat că autoturismul figurează ca furat din Ungaria în luna iunie 2006. Şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul în cursul lunii octombrie 2009 cu suma de 8500, nestiind ca acesta este declarat furat", a declarat Ciprian Gaic, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş. 

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat de la începutul anului şase autoturisme, în valoare de aproape 160.000 de euro, care figurau ca furate din state ale Uniunii Europene. Maşinile, mărci ca BMW X5, Land Rover, Mercedes sau Peugeot erau fabricate după anul 2005, ultima depistata fiind un Peugeot 206 fabricat in anul 2006.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite