FOTO Un Mercedes a intrat din plin într-un Volkswagen: două persoane au fost grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul unui Mercedes care circula dinspre Beregsău Mare spre Săcălaz a intrat în această dimineaţă într-un Volkswagen care circula regulamentar. Două persoane au fost rănite grav, iar circulaţia a fost blocată spre Timişoara timp de jumătate de oră.

Şoferul Mercedesului a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a făcut o depăşire neregulametară, deşi nu avea vizibilitate din cauza ceţii dense. El a intrat într-un Volkswagen care circula regulamentar dintre Timişoara. În urma impactului, şoferul din Mercedes şi pasagerul care se afla pe scaunul din dreapta au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Conducătorul auto aflat în Volkswagen a scăpat cu câteva răni uşoare.



O Dacie, care circula în spatele Volkswagenului, a ajuns în şanţ, după ce şoferul a încercat să evite impactul cu cele două automobile implicate în accident. Şoferul Daciei a scăpat cu câteva zgârieturi.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Poliţiştii timişoreni încearcă să dirijeze traficul în zonă, deoarece s-a creat o coadă de un kilometru, blocajul fiind provocat de automobilele implicate în accident, care au rămas în mijlocul şoselei.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite