Trei tunisieni au fost prinşi de poliţişti în timp ce încercau treacă graniţa în Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare au reţinut trei persoane care au încercat să treacă graniţa în Ungaria, în noaptea de luni spre marţi, destinaţia lor finală fiind Franţa.

Un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sînnicolau Mare a observat cu ajutorul termoviziunii un grup de trei persoane care se deplasa pe jos spre frontieră.

"Având în vedere faptul că nu işi justificau prezenţa în zonă la acea oră, poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea persoanelor în cauză şi pentru că nu vorbeau limba română i-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sînnicolau Mare în vederea clarificării situaţiei. Cu această ocazie au stabilit că este vorba despre : Issa  S., în vârstă de 32 de ani, Fatma S., în vârstă de 37 de ani şi Walid T., în vârstă de 32 de ani, toţi fiind cetăţeni tunisieni. Cei trei au declarat că intenţionau să treacă fraudulos frontiera de stat în Ungaria deoarece nu posedau viză pentru spaţiul Schengen", a declarat Ciprian Gaic, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş.     

Cei trei s-au ales cu dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a României.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite