Trei oameni au fost grav răniţi la Timişoara: maşina în care se aflau a zburat 50 de metri în câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un Opel a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori , în câmp, la ieşirea din Şag către Jebel. Cei trei pasageri au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de către echipajul de descarcare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

CLICK AICI CA SĂ VEZI GALERIE FOTO DE LA ACCIDENT

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, la ora 8, într-o curbă din apropierea podului peste râul Timiş. Martorii spun că automobilul Opel circula cu viteză excesivă dinspre Jebel, iar şoferul a pierdut controlul maşinii în curbă şi a tras puternic de volan ca să redreseze automobilul.

El nu a reuşit acest lucru din cauza vitezei excesive şi a ieşit cu maşina în decor. Maşina s-a rostogolit în câmp, iar martorii au sunat de urgenţă la 112. Un echipaj de Descarcerare a venit de urgenţă la locul accidentului, iar pompierii l-au eliberat pe şofer şi pe cei doi pasageri din maşină, aceştia fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Şoferul, soţia sa şi încă o pasageră, toţi din Ciacova, au primit îngirjiri medicale. Conducătorul auto este cel mai grav rănit.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite