Traficanţii de ţigări de contrabandă ascund tutunul netimbrat în roţile maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un bărbat care a încercat să introducă ilegal în România 514  de pachete cu ţigări,  în valoare de 2.100 de lei,  ascunse în roţile de rulaj precum şi în roata de rezervă a autoturismului.

În data de 19.05.2011, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, s-a prezentat pentru a intra în România, conducând un autoturism marca Skoda Octavia, Marius R. în vârstă de 36 de ani, din judeţul Timis.

"În timpul efectuării formalităţilor de frontieră echipa de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul transportă cu autoturismul ţigări, motiv pentru care a procedat la efectuarea unui control amănunţit. Cu această ocazie, a fost descoperită ascunsă  în roţile autoturismului cantitatea de 514 pachete cu ţigări, marca „Fast" şi  „Pall Mall" în valoare de 2.107 lei, fabricate în Serbia.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Totodată, în conformitate cu prevederile legale, Autoritatea Vamală a dispus ridicare întregii cantităţi de ţigări în vederea confiscării lor, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei", a declarat Mihaela Marcoff, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite