Timişoara rămâne fără skateparc. Primăria nu mai are bani pentru tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara a dărâmat locaţia unde skaterii se adunau ca să se întreacă, iar acum edilii spun că nu mai există fonduri pentru reconstruirea locaţiei.

Tinerii care practică sportul extrem spun că absenţa unui parc trage în jos imaginea Timişoarei, informează Opinia Timişoarei.

„Nu s-a mai făcut nimic. Suntem în stadiul în care am stabilit locaţia, s-au stabilit şi banii, dar s-au tăiat, pentru că nu sunt bani. În bugetul de anul acesta nu a mai intrat. Noi l-am pus de fiecare dată in buget. De exemplu, anul acesta, la Direcţia de Patrimoniu, din cât s-a cerut s-a acceptat doar 25 la sută. Pe de altă parte, am şi vorbit cu diverşi practicanţi de sporturi să se unească intr-o asociaţie şi să vină cu parteneriate, dar nimic concret. Am avut nişte planuri de la diverşi, care au venit şi ne-au zis că sunt interesaţi, dar au renunţat şi ei", a declarat viceprimarul Adrian Orza.

„În ziua de astăzi, pentru a inchide gura pasionaţilor de sporturi extreme, s-au îngrămădit nişte elemente într-o zonă neadecvată, cu un spaţiu extrem de mic. Din acest motiv, practicanţii de sporturi extreme au decis să nu le mai practice. Cred că ar fi necesară construirea unui asemenea parc, nu doar pentru tinerii din Timişoara, ci şi pentru imaginea oraşului", a spus Rudolf Rohrich, un tânar care şi-ar dori să practice skateboarding-ul, dar nu are unde.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite