Teroristul în şlapi din România care a ghicit prăbuşirea economică a Americii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Lesch a prevăzut prăbuşirea economiei americane
Florin Lesch a prevăzut prăbuşirea economiei americane

Florin Lesch, condamnat la 12 ani de închisoare pentru terorism, pentru că a încercat să arunce în aer o clădire din Timişoara, a prevăzut criza economică mondială declanşată în America exact în anul 2008. În primăvara anului 2006, Lesch susţine că economia SUA se va prăbuşi în anul 2008, potrivit interceptărilor realizate de SRI, obţinute în exclusivitate de reporterii Adevărul de Seară Timişoara.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FILMUL COMPLET AL ARESTĂRII TERORISTULUI

SRI avea informaţii despre criza economică care a afectat America, apoi întreaga lume, cu doi ani înainte de 2008, când lumea nu se temea de credite, băncile nu falimentau una după alta, iar locurile de muncă nu erau o problemă. Informaţiile le-au fost puse la dispoziţie chiar de Florin Lesch, poreclit teroristul în şlapi sau teroristul-butelie, prins de ofiţerii SRI în 2006, în timp ce se îndrepta spre Timişoara cu o maşină în care se aflau două butelii şi un dispozitiv exploziv.

Citeşte şi:
Principalele atentate teroriste din SUA, de la 11 septembrie 2001

Creierul atentatelor de la 11 septembrie 2001, închis într-o puşcărie din România

Maşina cu butelii urma să fie detonată într-o zonă agolmerată din Timişoara. Lesch a fost monitorizat câteva luni la începutul anului 2006 de specialiştii serviciilor secrete, iar ofiţerii sub acoperite, care s-au dat terorişti islamişti, au discutat cu el pe internet, ca să-i afle intenţiile. Ei au aflat lucruri cu adevărat fabuloase, conţinutul stenogramelor fiind obţinut în exclusivitate de reporterii Adevărul de Seară.

Teroristul profet care a văzut viitorul Americii

„America pică. În doi ani, economical, das ist kaput. După aia, noi, fraţii, ne vom pune pe scaune şi ne vom uita la televizor, cum ei singuri se distrug. Ce rămâne din ei, distrugem noi.  Eu sunt hotărât, lupt până la capăt. Dacă îmi pică o mână, îmi mai rămâne una. Dacă îmi pică ambele mâini, merg în dinţi. Contează ce faci când eşti în faţa morţii. Eu am făcut un test cu un pittbul. Câinele a venit la mine şi in 5 secunde i-am băgat cuţitul în el până în inimă. A început să plângă. Un musulman când moare, moare cu bucurie, pentru că viaţa asta este nimic. Viaţa este o clipă", a spus teroristul-butelie ofiţerului sub acoperire, potrivit discuţiilor de pe internet înregistrate de SRI şi depuse la dosarul penal al lui Florin Lesch.
 
Lesch a fost arestat în aprilie 2006 şi judecat pentru fapte de terorism. El a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru terorism şi conducere fără permis.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA FILMUL COMPLET AL ARESTĂRII TERORISTULUI

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro ca să citeşti cele mai interesanre stenogramele ale discuţiilor dintre terorist şi ofiţerii SRI care se dădeau terorişti islamişti

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite