Taximetrist trimis în judecată pentru că şi-a rănit clientul într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de taxi a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală gravă, astăzi, de procurorii timişoreni, după ce a provocat un accident în urmă cu doi ani.

Pasagerul din taxi a fost rănit în urma coliziuni dintre cele două maşini şi a avut nevoie de 80 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni.

"Din probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale rezultă că, în data de 19.02.2009, în jurul orei 09.15, organele de poliţie au fost sesizate cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor Calea Aradului şi Demetriade din Timişoara,  a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În fapt, evenimentul rutier s-a produs ca urmare a nerespectării dispoziţiilor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către inculpat care-şi desfăşura activitatea de taximetrist", a declarat procurorul Ion Braşoveanu, şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

În urma accidentului, numitul Z.N.M. - pasager în autoturismul condus de inculpat a suferit leziuni care au necesitat un număr de 80 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite