Tânăr de 22 de ani ucis de tramvai pentru că avea căştile pe urechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Timişoara a fost spulberat de tramvai, şi a murit sub ochii surorii sale, după ce a fost izbit de tramvai. El nu a văzut tramvaiul şi nu a auzit strigătele trecătorilor care încercau să-l avertizeze, deoarece avea căştile în urechi şi asculta muzică în timp ce mergea pe stradă.

Adrian Gavriloaie, de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa, luni, după ce a fost spulberat de un tramvai pe bulevardul Dragalina din Timişoara, la câteva sute de metri de Gara de Nord, locul unde lucrează fratele său. Gavriloaie a murit şi sub geamul surorii sale, el mergând înainte de lucru să-i ducă acesteia un mărţişor şi să îşi vadă nepoţica, în vârstă de câţiva ani.

Tânărul a făcut imprudenţa să traverseze strada neregulamentar şi a fost izbit în plin de tramvaiul 1, care l-a târât aproape 20 de metri. Una dintre primele persoane care a ajuns la locul accidentului a fost sora bărbatului, care a intrat în stare de şoc, după ce şi-a văzut fatele care şi-a dat ultima suflare sub ochii ei.

Tânărul a avut căştile pe urechi, pentru că obişnuia să asculte muzică de la radio, cu ajutorul telefonului mobil pe care îl purta asupra sa. Chiar şi poliţiştii de la Rutieră nu s-au mai întâlnit cu un asemenea caz. "Tânărul asculta muzică şi nu a fost atent. Nu am mai întâlnit un asemenea caz. A fost o clipă de neatenţie", a spus subcomisarul Marius Poenar, de la Poliţia Rutieră Timişoara.

Medicii de la Ambulanţă nu au putut decât să constate decesul tânărului. "Am vorbit cu Adi înainte de accident. Trebuia să ajungă la lucru la ora 2 şi a vrut să îşi vadă nepoţica. Am fost şocat când am aflat că a murit", a spus Ovidiu Macra, un coleg al tânărului care a lucrat la Kaufland. 

Adrian Gavriloaie este originar din Bistriţa - Năsăud şi a venit în Timişoara pentru a-şi găsi un loc de muncă. El locuia cu chirie alături de tatăl său, care îl va petrece pe ultimul drum, astăzi, alături de familie şi prieteni.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Cristian Poelincă pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite