Studenţii măcelari de la Medicină vor să facă avere în puşcărie: Sergiu îşi scrie romanul vieţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Bejan şi Sergiu Florea, studenţii care au ucis şi tranşat un rom, vor să muncească pe bani, în afara penitenciarului, la fel ca restul deţinuţilor care au condamnări definitive. Ei doresc să facă bani ca să îşi continue studiile şi să aibă bani când ies din puşcărie.

Carmen Bejan, de 21 de ani, studenta măcelară de la Medicină, a cerut să meargă la muncă, alături de celelate deţinute, pentru a face bani. Ea poate să câştige câte 10 lei în fiecare zi, dacă merge să muncească la diverse fabrici, cu care Penitenciarul Arad are încheiate contracte, unde deţinutele muncesc. Ele primesc o parte din banii lor pentru a-i cheltui în puşcărie, iar o parte îi primesc la ieşirea pe poarta puşcăriei.

Sergiu Florea vrea şi el la muncă. El lucrează la popota puşcăriei şi scrie poezii şi articole pentru revista Penitenciarului Timişoara. El vrea să meargă la muncă, deoarece are nevoie de bani pentru a-şi continua studiile, atunci când iese la puşcărie. "El speră să facă şcoală şi să iese curând din puşcărie. Sergiu este optimist. S-a apucat de scris la un roman, despre viaţa lui, despre seminarul teologic, despre iubirile sale şi despre crimă", a spus unul dintre gardienii Penitenciarului Timişoara.

Sergiu ar vrea să îşi vândă romanul unei edituri dispuse să îl promoveze şi să îi ofere preţul corect. "Sergiu ar vrea să facă ceva bani ca să îşi ajute bunicii, cu câteva mii de euro, deoare simte că i-a dezamăgit. Bunicii l-au crescut şi ştie că nu mai poate să fie alături de ei. Poate doar să îl ajute financiar", a mai spus gardianul.

GALERIE FOTO CU STUDENTA UCIGAŞĂ DE LA MEDICINĂ

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Crimă în căminul de la Medicină
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj
Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Văduva romului transat la Medicină: „strănepotul lui Trifu ştie de crimă şi e îngrozit"

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite