Studenţii măcelari de la Medicină vor să ajungă din nou la psihiatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii măcelari de la Medicină, Carmen Bejan şi Sergiu Florea, de 21 de ani, care au ucis şi tranşat un rom în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, au depus o solicitare la dosarul penal în care sunt judecaţi pentru omor şi cer să fie supuşi unor noi expertize psihiatrice.

Cei doi studenţi ucigaşi solicită o nouă expertiză, însă fac acest lucru dosar ca să amâne o sentinţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde urmează să primească sentinţa. După ce în octombrie 2010 au solicitat un supliment de expertiză la autopsia victimei lor, acum cei doi tineri vor să ajungă din nou la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti, unde medicii să se pronunţe dacă ei aveau discernământ în momentul comiterii crimei.

În practica judiciară însă, instanţa nu dispune de obicei reexaminare, din moment ce ambii studenţi au fost supuşi unor expertize la două săptămâni după ce l-au ucis cu sânge rece pe Trifu Schroth. Instanţa urmează să stabilească săptămâna viitoare dacă admite cererea studenţilor.

De ce studenta măcelară de la Medicină nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea romului?

Crimă în căminul de la Medicină

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, ambii de 20 de ani, l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schroth în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, în 31 iulie 2009. Cei doi tineri l-au ademenit pe romul de 65 de ani la cămin, cu promisiunea că studenta o să facă sex cu el în schimbul a 500 de euro. În urma neînţelegerilor, studenţii l-au ucis pe rom, apoi l-au tranşat cu un cuţit cu leduri şi l-au pus în portbagajul Mercedesului romului, parcat în faţa căminului.

Romul milionar tranşat la Medicină, îngropat ca săracii: minciuna sicriului de 15.000 €

Victima tranşată de ziua ei, ascunsă în portbagaj

Cadavrul lui Schroth a fost găsit în 1 august, chiar de ziua lui, de anchetatori. Sergiu a fost prins în 1 august 2009, în timp ce încerca să îşi ia viaţa, în baia unui apartament din Calea Şagului, închiriat de iubita sa. După numai o zi, în 2 august, iubita sa, Carmen Bejan, s-a predat de foame poliţiştilor din Complexul Studenţesc din Timişoara, după ce a bântuit străzile şi parcurile oraşului în timp ce poliţiştii din toată ţara o dăduseră în urmărire generală.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite