Şpaga de 95 de euro i-a adus unui timişorean patru luni de închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean a fost condamnat zilele trecute la patru luni de închisoare de către Tribunalul Timiş, pentru că a dat şpagă unui poliţişt de frontieră. El încerca să intre în ţară cu un moped fără acte adus din Italia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Alin Mârzescu încă din iunie 2010, pentru dare de mită. El a fost condamnat de Tribunalul Timiş la patru luni de închisoare cu suspendare, iar magistraţii au confiscat şpaga.

"Din probele administrate în cauză, în cursul urmăririi penale, a rezultat faptul ca, la data de 31.10.2009, cu ocazia unui control efectuat de organele de poliţie asupra autoturismului în care se aflau inculpatul şi încă două persoane, agentul de poliţie a constat că în portbagajul autoturismului se aflau patru mopede, pentru unul dintre acestea inculpatul neavând documente. În acest context, inculpatul i-a oferit poliţistului suma de 95 euro, cu scopul de a nu efectua controlul autoturismului insistând, totodată, ca agentul de poliţie să nu îndeplinească un act care intra în atribuţiile sale de serviciu", a declarat procurorul Ion Braşoveanu.

Cu ocazia flagrantului realizat în aceeaşi zi, inculpatul a fost surprins la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, imediat dupa ce i-a remis denuntatorului B.B. suma de 95 euro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite