Soţia şi amantul, prinşi în timp ce se iubeau, au fost bătuţi de soţul înşelat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 37 de ani, din Satchinez, a fost trims în judecată de procurori pentru că şi-a bătut soţia, dar şi cel mai bun prieten, pentru că aceştia trăiau în secret o poveste de dragoste.

Soţul înşelat şi-a prins nevasta în pat cu cel mai bun prieten la sfârşitul lunii octombrie 2010. Într-o criză de furie, soţul şi-a bătut soţia, în vârstă de 35 de ani, cu o coadă de mătură şi apoi cu o nuia, folosită pentru bătaia câinilor şi a gâştelor din ogradă.

Disperată, soţia a fugit să ceară ajutorul vecinilor, care au intervenit rapid să aplaneze conflictul dintre cei doi soţi. Între timp, amantul a reuşit să fugă pe geam, lăsându-şi iubita să încaseze pumni de la soţul furios.

După două zile, amantul, în vârstă de 31 de ani, a fost prins de soţul furios, la unul dintre birturile din localitate. Soţul l-a lovit pe amant cu o sticlă de bere în cap, l-a trântit la pământ, apoi a aruncat peste el o masă şi două scaune şi a l-a lovit cu picioarele, până a fost oprit de martorii, care au crezut că soţul înşelat o să-şi omoare cel mai bun prieten.

Soţia şi amantul au depus plângere la poliţie şi şi-au scos certificat medico-legal, iar soţul înşelat a fost trimis în judecată pentru vătămare corporală, zilele trecute.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite